Roger van Meer

Algemeen Directeur

Na 25 jaar als leerling en 25 jaar als gezel is het tijd om met anderen mijn kennis en ervaring te delen. Niet alleen door de successen te delen, maar ook door de fouten te delen alsmede de beslissingen die meer op geluk dan op wijsheid waren gebaseerd. Binnen 5 verschillende branches (B2C en B2B) heb ik samen met anderen organisaties en merken mogen uitbouwen tot marktleider in Nederland en Europa. Jaren met 15% autonome groei in volwassen markten met daarvoor diverse prijzen als erkenning. Maar ik kende ook fouten, teleurstelling, sluitingen en forse omzet-daling tijdens de crisis in 2009. 

Door samen winnende teams te creëren variërend van 30 tot 300 medewerkers in Nederland en West-Europa. Dertig jaar ervaring als verantwoordelijke in het veld met: denktanks, fusies, overnames, goed- en slecht nieuwsgesprekken, kick-offs, bruiloften en partijen voor medewerkers en bedrijven. Zalen met 1.000 luisteraars maar ook complexe 1-op-1 situaties.  Ik heb veel medewerkers zien komen en zien gaan: duizenden sollicitaties afgenomen en mensen aangenomen/ontslagen met honderden functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Lees meer over mijn loopbaan op Linkedin

Saskia van Meer

Office Manager

Meer dan 25 jaar ervaring in het verkopen en leveren van diensten in de B2b en B2C markt: uitzendbranche, retail, leisure en gezondheidssector. Onderscheidend zijn door: de klant als uitgangspunt te nemen, met maximaal “gastvrouw-schap” en het nakomen van beloftes. Nooit de menselijke maat uit het oog verliezen met aandacht en pro-activiteit.

 

Als zelfstandig ondernemer, bij MKB-bedrijven maar ook bij beursgenoteerde multinationals. Met patiënten, consumenten, dealers en bedrijven als klant.

Lees meer over mijn loopbaan op Linkedin

Partners

In een snel veranderende wereld is het onmogelijk om alle benodigde kennis in huis te hebben. In de afgelopen 25 jaar hebben wij een sterk netwerk opgebouwd van mensen en organisaties die met hun specifieke kennis, ervaring en stijl van werken prima aansluiten bij onze filosofie. Dit biedt ons de maximale flexibiliteit en u de gewenste expertise zonder dat u diensten afneemt waar u niet op zit te wachten. 

   NSWP

Ons doel is een klimaat te creëren waaruit een cultuur kan ontstaan die tot veilig gedrag leidt.

   Tribe Company

A full-service entertainment company that specializes in inventing and realizing concepts and events for third parties or in-house jobs. With a small team and personal contact, only one core value is important to Tribe: delivering quality..

   PPT

Ontwerp en adviesbureau voor professionele PowerPoint-presentaties. Onze ontwerpers werken vanuit passie en commitment aan de beste en meest inspirerende presentaties.

Share This: