Waarom doen we dit?

Visie, Passie, Droom

“Er is tegenwoordig bijna geen enkel product of dienst op de markt dat klanten niet voor ongeveer dezelfde prijs, van ongeveer dezelfde kwaliteit en voor ongeveer dezelfde service en met ongeveer dezelfde eigenschappen van een ander kunnen kopen. Als je een voorsprong hebt doordat je als eerste met iets komt, is die voorsprong waarschijnlijk na een paar maanden verdwenen.”

– Simon Sinek

 

 

Er zijn veel redenen waarom bedrijven failliet gaan of redenen waarom klanten u verlaten. Maar er zijn maar twee elementen die u blijvend onderscheiden van uw concurrenten: Uw Mensen en Merk(en).  

Door de toenemende snelheid en complexiteit van de wereld om ons heen is het niet alleen wenselijk, maar noodzakelijk geworden om te reageren op de veranderende omgeving. Door producten te Re-designen, merken te herpositioneren en een passende organisatie en werkomgeving te creëren voor de  komende jaren.  

Belofte: Een beter renderende organisatie door het juiste uitgangspunt te kiezen en met de stroom mee te roeien. Begin met het doel voor ogen niet de resultaten!

The Linkage Research Model, 1996
Source: The Handbook of Organizational Culture & Climate, chapter 11
J.W. Wiley & S.M. Brooks

Share This: