Hoe werken we?

Strategie

Talentontwikkeling door Mensen centraal te stellen

In conservatieve organisaties worden de medewerkers topdown aangestuurd. In moderne organisaties worden medewerkers door het management centraal gesteld. Wat zijn hun talenten? Waarom is uw medewerker geïnteresseerd in zijn persoonlijke ontwikkeling? Hoe wil hij/zij zich ontwikkelen? Wat is daar voor nodig?

Merkpositionering op basis van klantbehoeften

In traditionele organisaties wordt de positionering van de organisatie en haar merken topdown bepaald door de leiding. Binnen eigentijdse organisaties stellen de medewerkers de klant centraal, het gehele team is op zoek naar de klantbehoeften die schuil gaan achter de vragen die in uw markt worden gesteld door klanten en prospects. Waarom stelt de klant deze vraag? Hoe kunnen we deze behoeften zo optimaal mogelijk bevredigen? Wat is daar voor nodig?

Mensen en Merken verbinden: het zijn twee zijden van dezelfde medaille

Mensen en Merken vormen samen het hart van één en dezelfde organisatie. Als uw mensen in hun kracht staan gaan ze op zoek naar de beste manier om hun klanten van dienst te zijn. Alle andere elementen van uw organisatie dienen op orde te zijn, het zijn potentiële dis-satisfactors; oorzaken om uw organisatie te verlaten, maar geen reden om klant bij u te worden.

Strategic Alignment:

Enables higher performance by optimizing the contributions of people, processes and other inputs.

Inspirerende quote

Share This: