Referenties

De praktijk bewijst dat het werkt:

Prof. Dr. Arjan van Weele

NEVI-Hoogleraar, Inkoop & Supply Management aan de Faculteit Technologie Management TU Eindhoven

Goed verkopen betekent; goed weten hoe men inkoopt. Dat maakt het verkopen gemakkelijker. Beide zijn mensenwerk. Het draait om de interactie. Dat verstaat Roger van Meer als geen ander. Roger heb ik leren kennen als een creatieve marketeer die erin slaagt een op commodity sales gerichte onderneming te transformeren in een op klantoplossingen gerichte onderneming. Om daarmee een unieke klant- en concurrentiepositie voor zijn onderneming op te bouwen. In dit transformatieproces wist hij persoonlijke en zakelijke allianties te sluiten met partners die voor het slagen van deze transitie cruciaal waren. 

In alle veranderingsprocessen werd de ‘Blue Ocean’ theorie toegepast: in plaats van de koek te verdelen met alle partijen ervoor zorgen dat de koek groter wordt zodat er voor alle partijen iets gewonnen kan worden.

Dit alles met behoud van focus, enthousiasme en werkplezier. Ik ben blij dat ik Roger heb leren kennen. Elke ontmoeting leidt tot ideeën en positieve energie.

Henkjan Smits

Henkjan Smits Producties BV

In de afgelopen jaren ben ik enkele keren spreker geweest op een van de door Roger georganiseerde evenementen. Deze events vormen een mooie combinatie van inhoud en entertainment, waardoor bezoekers gefascineerd deelnemen. De bezoekers kregen een gevarieerd, interactief programma, waardoor ze in een dag op de hoogte werden gebracht van de actuele onderwerpen. 

Roger is uniek in het meedenken met zowel opdrachtgever als spreker, zodat iedereen het gevoel heeft dat hij centraal staat. Een win-win situatie voor alle partijen. 

Ik hoop gauw weer met de Business X-Factor samen te werken met Roger’s nieuwe bedrijf ‘Van Meer Naar Beter’.

Henk van Maanen

Van Nelle Fabriek en Team Van Maanen

Een gedroomde opdrachtgever?

Mijn eerste ontmoeting met Roger was bijzonder. Hij ging mij en mijn team vertellen hoe dat nou werkte, zo’n groot evenement in ‘mijn’ Van Nelle Fabriek… Was ik nu geamuseerd of geïrriteerd? Van de eerste indrukken bekomen bekeek ik hem eens goed. Het eerste wat me trof waren zijn pretogen en het enthousiasme waarmee deze directeur over zijn bedrijf, zijn mensen, zijn vak en vooral zijn evenement vertelde. Een paar weken later mocht ik aanschuiven bij een brainstorm over het evenement. Aan tafel een bont gezelschap, zeer verschillende mensen. Hier stelde Roger zich vanaf het begin zeer kwetsbaar op.

We openden het evenement in 2013 met een speciale NSWE De Wereld Draait Door met Matthijs van Nieuwkerk en Roger als tafelheer. Normaal maken we dat met een aantal professionele redacteuren. Bij het eerste werkoverleg ontving ik van Roger het door hem tot op de minuut nauwkeurig uitgewerkte draaiboek. Wow, een unieke ervaring; redacteuren afgebeld, niet meer nodig. Samen bleven we schaven tot hij tevreden was; heel gaaf om samen te doen. Het evenement werd in 2013 een groot succes. Bedrijven uit de hele branche wilden deel uitmaken van dit succes.

 

De band die daar ontstond tussen Roger, mijn team en mijzelf is uniek te noemen. Recht voor zijn raap vertelt hij wat hij van dingen vindt en dat is niet altijd leuk om te horen.

De manier waarop hij het vertelt is echter opbouwend. O ja, hij heeft ook (bijna) altijd gelijk. Dat een opdrachtgever zelf zoveel tijd steekt in zijn evenement is bijzonder. Dat Roger zoveel tijd steekt in zijn team en hen het volle vertrouwen geeft is goed leiderschap. Dat Roger ook zoveel tijd steekt in feedback voor ons en mij in het bijzonder is wat ik in deze vorm nog niet ben tegengekomen. 

Mocht u een evenement willen organiseren ga dan eerst eens bij Roger op de koffie, scheelt u (en ons!) een hoop werk!

Uw referentie

Wilt u uw ervaringen met onze organisatie ook delen met anderen?

Share This: